vineri, 1 octombrie 2010

Colier semipretioase - 65 lei

Un colier tomnatic, ca si anotimpul in care ne aflam alcatuit dintr-o multitudine de pietre semipretioase cum ar fi - sidef portocaliu picatura, cuart hematoid verde pal, jad alb, aventurin galben, cipsuri de peridot, flori de coral, unakit si nu in ultimul rand piesa de rezistenta din mijlocul colierului - frunza din aventurin alb





2 comentarii:

  1. Hello, dear!
    Sa stii ca ma uit de fiecare data cand imi apare ca ai mai postat ceva...chiar de eu nu port bijuterii, de obicei. Da' asta stii...da'-mi place sa le privesc si sa le ofer cui stiu ca poarta. Si pentru ca ai scris ca oricve sugestie e binevenita si mai stiu ca tu nu esti o suparacioasa de felul tau, imi permit sa-ti scriu ca mie mi-ar fi creat o maaare impresie de unitar si intreg, daca acest colier (foarte frumoasa ideea ta) ar avea in continuarea frunzei numai acele pietricele intercalate. E vorba doar de ceea ce mi-a trezit mie acest colier. Interesante si floricelele usor aramii, cu frunzele lor cu tot. Felicitari, mamico, pentru munca ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea nu este o idee rea absolut deloc, o voi lua in considerare pentru viitor, doar ca eu cand m-am pus la masa de lucru nu am stiut ce o sa iasa. Am adunat multe margelute in jurul meu si am inceput sa creez. A iesit acest colier care mie personal imi place la nebunie, daca l-ai vedea pus la gat ti-ai schimba parerea despre el.

    Astept sugestii si pe viitor

    RăspundețiȘtergere